Alfred

Alfred

10.11 läks Alfred oma uude koju:

Üle pika aja on meil võimalus teada anda tõelisest rõõmusõnumist – meie südametemurdja Alfred läks täna oma päriskoju!
Alfi, kes selle lühikese Turvakodus veedetud aja jooksul suutis südamesse pugeda kõigile Liivakastikoristajatele ja teistele vabatahtlikele. Suurt kasvu mürakas, vaevu aastane tänavapoiss, kelle rinnus tuksumas hell ja õrnust igatsev süda. Kass, kes alates meie hoole alla sattumisest tegi läbi tohutu arengu. Tänaval olles sõbralik semu, hoiukodus ööd läbi nuttev ja mööda seinu roniv paanitseja, Kassikodus esialgu kõige varjatumas pesas susiseja, kes lahkelt oma selja taha teisi samasuguseid õnnetukesi korjas. Ja lõppude lõpuks kõikide kahe-ja neljajalgsetega klappiv ja hästi läbi saav super iseloomu ja müstilise pilguga kassipoiss, keda me egoistlikult taga igatsema jääme. Ei, meil on Alfi pärast tõepoolest hea meel! Loodame, et ta suudab oma noorele peremehele samamoodi hinge pugeda, nagu ta meile puges.
Ilusat elu sulle, Alfred!

 

Märtsis kirjutasime temast nii:

DSC_0979

Eesrindlik, alati valmis poisike. Tema ei kartnud midagi, ka võõral inimesel lasi pai teha ja selle eest unustas ta isegi söögi- pai oli magusam. Ka mängu kutsus kohe, keerutas ja tantsis. Kui vedu ei võetud, näitas ette, et isegi jäätükist on võimalik rõõmu tunda, tehest sellest mõneks ajaks oma mängukanni.

Turvakodu vabatahtlikul tekkis soov kohe ta autosse pista ja koju viia, nii hinge läks tema püüdlikkus…

Mõne aja pärast saime talle hoiukodusse koha, läbis seal edukalt ussikuuri ja edasi läks oma päris kodu ootama  kassikodusse.  Natukene aega  kohanemiseks ja tasapisi ta sulas-  harjus keskkonnaga, kuhu ta oli sattunud, kassikaaslastega, kellega ta saatust jagas ja vabatahtlikega, kes teda  “torkimas” käisid.  Nurrumootor hakkas jälle täiel võimsusel tööle ja Alfredist sai taas ülemeelik poisike, kes oli ta olnud tänaval. Uus kodu saaks Alfredi näol suurepärase hiirepüüdja, seltskonnalõvi, meelelahutaja ja tujulooja- seda püüdlikkust paide püüdmisel ei ole ta kassikodus maha jätnud!

Alfred on pärit eelmise aasta pesakonnast Komandandi tänavalt, ta on kastreeritud,  vaktsineeritud, kiibistatud. Ta sobiks koju, kus tal on võimalik liikuda ka õues!

Lisa kommentaar