Muratsi Muri

Muratsi Muri

Muratsi sadamast pärit sõbralik isane kassipoeg. Tulles oli 3-4 kuune ja välimuselt täitsa muri, aga see muutus kiiresti 🙂 Saabus turvakodusse 16.11.13.

28.11 kirjutab hoiukodu perenaine temast nii: “Muri silmad on tunduvalt paremad, saab ta selleks ka rohtu. Pilk on selgem ja rähma vähem, armastus ja seltskondlikkus tal aga järjest kasvab, kusjuures oli ta ju algusest peale sõbralik ja inimesega harjunud. Kuid- nii nagu koera nimi talle algul pandud sai tema kriimu näo järgi, siis nüüd võiks see nimi iseloomustada teda nö. koera truuduse järgi- Muri on truu, nii truu ja hoidev ja ma ei tea, aga mulle tundub, et kaasa mõtlev ja arusaaja ja mõistlik ja tasakaalukas ja…. Ta on vaid poolteist nädalat olnud mu juures, aga tunne ütleb, et juba pikki aastaid. Kummaline Muri. Ma võikski temast kirjutama jääda vist… Muri hoiukodu.”

Hiljem sai Murist veel lehestaar: https://www.saartehaal.ee/2014/01/24/tulevad/

Muri kolis 24.01.14 uude kodusse, samast hoiukodust võetud Grinchule seltsiks.

Lisa kommentaar