Väike Valge Kass

Väike Valge Kass

17.03 juba uued uudised:

koheva sabaga kassike läks naabersaarele Hiiumaale toakassiks, lapsele seltsiliseks.

 

14.03 saime abipalve, et jagaksime infot Pihtla vallas, Tõlluste külas ootavast  noorest lumivalgest emasest kassikesest. Kassi endine omanik on surnud ja loomake otsis endale ise ajutise peatuspaiga naabertalu rehealuses. Sinna ta siiski jääda ei saa, sest majas on juba olemas kaks toakassi, kes keeldusid uustulnukat omaks võtmast.

“Väike Valge Kass” (nagu teda ajutises kodus kutsutakse) on äärmiselt sõbralik, mänguhimuline ja on näha, et ta olnud olnud toa- ja süleloom. Nurrub vahetpidamata, hoiab inimestele nii ligi kui vähegi võimalik, kipub sülle ja tuppa. Käib kogu aeg truult järgi ja üritab mööda sääri üles ronida. Ei hammusta ega küünista, aga ootab pai ja sügamist. Nurrub valjult, näub vaikselt ja on lihtsalt üliarmas.

Ehk leidub keegi, kes tahaks endale väikest sõpra ja seltsilist?

 

 

Lisa kommentaar