Oti kebabi juurest leitud sõbralik kass (29.06)- otsis omanikku ja leidis!

Oti kebabi juurest leitud sõbralik kass (29.06)- otsis omanikku ja leidis!

Omanik leidis Kuśka üles 23.07

Laupäeval, 29.06 tuli meile esimene teade Oti Kebabi juures juba mitmendat päeva tiksuvast kassist. Teine kiri oli juba isehakanud hoiukodust, noortelt, kes ta oma hoole alla võtsid. Ajutiselt, lootusega leida kassi endine omanik. Juba järgmisel päeval oli armas iseloomustus temast meie meilil, jagame seda ka teiega:
“Kuška – ehk üks varahommikune üllatus

Kiisu, kes minu ja mu elukaaslasega kaasa tuli, on tõepoolest midagi erilist! Ta ilmselt otsis OMA inimest, kuid leppis ka igasuguse sooja käe ja pehme puudutusega.
Kebabi juures paitasime teda ja andsime oma friikate juurest viineridki talle Suuuuure isuga ta neid mugis Leppisime elukaaslasega sealsamas kokku, et kui kass meile ise järgi tuleb, siis pakume talle sooja pesa, aga kui ei, siis vägisi ka teda ära sealt tarima ei hakka. Ja oh üllatust ! Kalpsas meile reipalt järgi nagu varakevadine vasikas Sellega oli asi otsustatud. Vorstiga meelitasime kassipoisi tuppa ja andsime ka kohe toiduportsu ette. Kõht täis söödud, uudistas kiisu veidike kartmatult ringi, hüppas voodisse ja uinus momentaalselt. Hea soe tuba ja pehme voodi tõid kiisus ka nurruja välja
Iseloomult on ta kõige sõbralikum kass, keda ma olen oma elu jooksul kohanud. Iga inimene on sõber. Suurema osa ajast veedab ta loomulikult magades. Kuid kui midagi toimub, ajab ta ennast krapsti püsti ja hakkab uudistama. Külmkapi avamise peale on ta ka kohe kohal Öösel tuleb ta muide heameelega kaissu Kuid tundub, et ta ootab ikka seda ühte ja ainust inimest. Igatsevalt vaatab ta aeg-ajalt ukse poole, nagu ootaks kedagi. Ma loodan, et Kuška teed ristuvad uuesti ta omanikuga. Ja kui see ei peaks juhtuma, siis ehk on mõni inimene, kes igatseb asjalikku seltsilist, sest Kuška just see ongi !

Loodame väga, et Kuśka ootus ja lootus saab täidetud ja ta leiab omaniku juurde tee tagasi. Kui aga ei lähe nii, siis uus kodu võiks olla vähemalt sama hooliv, kui ta praegune hoiukodu. Kui juba praegu nii palju vedas, miks siis ei võiks jälle vedada, onju! Pöidlad pihku!
(Turvakodu teeb Kuśkaga käigu ka kliinikusse- tervisekontroll jne, nagu ikka!)

Lisa kommentaar