Komandandi tänava noored

Komandandi tänava noored

Meile anti teada, et Komandandi tänava noortekeskuse kõrval tegutseb veel teinegi väike noortekamp- väike kassipere, kuhu kuuluvad ema ja tema eelmise aasta pojad.

Vajame neile kõigile hoiukodu paariks nädalaks, sealt edasi saaksime nad viia turvakodu kassikodusse. Ootama päris oma kodu! Hoiukodu kulud katab turvakodu!

Koha peal käies ema ennast meil näha ei õnnestunud, aga noored olid kohal. Siin nad on:

Südametemurdja
Südametemurdja

Eesrindlik, alati valmis poisike. Tema ei kartnud midagi, ka võõral inimesel lasi pai teha ja selle eest unustas ta isegi söögi- pai oli magusam. Ka mängu kutsus kohe, keerutas ja tantsis. Kui vedu ei võetud, näitas ette, et isegi jäätükist on võimalik rõõmu tunda, tehest sellest mõneks ajaks oma mängukanni.

Turvakodu vabatahtlikul tekkis soov kohe ta autosse pista ja koju viia, nii hinge läks tema püüdlikkus…

18.03.13 kolis see kiisu hoiukodusse ja ootab seal nüüd päris oma kodu!

Väike neiu
Väike neiu

Väike uje neiuke. Ka tema ei peljanud paid, kuid krõbinad meelitasid siiski enam. Tema kindlasti tunneb, et peab kosuma ja energiat varuma, sest- pulmaaeg on käes ja kosilasi tal pidavat jaguma. Ja loodus loodab oma… Meie loodame aga, tema tulevik saab olema natuke helgem, kui teha pesakond pesakonna järel tänaval. Pehme padi, täis kõht ja soe käsi paitamas. Tegutseme selle nimel!

 

 

 

Suur isane
Suur isane

Ja kolmas- kasvult suur ja hingelt tasane. Tema on kastreeritud. Ning ära hirmutatud, nagu selgus… on ju inimesi kurje kahjuks meie ümber. Vaatles ja jälgis meid ja teisi ja esile ei tükkinud, hoidis targu inimese käest eemale.  Kas saab  kord ta võimaluse kõigeks selleks, mis on nurrumist väärt…?

Lisa kommentaar