Meretagused külalised

Meretagused külalised

26.01.2012 Laupäeva pärastlõunal tulid meie väikese MTÜ uut hingamist kuulma-kaema ja meile abikäppa ja toetusõlga pakkuma MTÜ Tallinna Kasside Turvakodu vabatahtlikud, kes olid siiralt rõõmsad meie tegevuse hoogustumise üle ja jagasid lahkelt oma nõuandeid ja kogemusi. Informatiivne õhtupoolik lõppes meie uusi ruume vaatama minnes, külalistel oli kaasas kopsakas stardipakett meie tulevaste hoolealuste jaoks kassitoidu ja muu vajaliku näol. Kuigi meie tulevane Kassikodu vajab sanitaarremonti, suutsime külalistes kadedust tekitada – nende Turvakodu nii head pinda ei oma. Tugev toetus nii Tallinna Turvakodu, naabersaare Hiiumaa Kuulikodu ja Eesti Loomakaitse Seltsi poolt näitab, et me ajame õiget asja ja oleme õigel teel. Teel, millel lõppu ei ole… Aitäh ka teile, armsad fännid, teie toetust näitab laikide arvu pidev suurenemine meie FB lehel!

/Edit Annusver/

Lisa kommentaar