Hally

Hally

Hally
Tagasihoidlik ja tasakaalukas noor kaunitar ootas oma päriskodu 1 aasta ja 4 kuud. Hally ei osalenud kunagi tervituskomitee siblimistes, ta jälgis olukorda alati ohutus kõrguses ja veidi eemal. Ta jäi aeg-ajalt küll mõnele kassisoovijale silma, aga tavaliselt taheti lemmikuks sõbralikku sülekassi, Hally aga sinna kategooriasse ei kuulu. Veel.
Täna tuli Kassikodusse inimene. Hally inimene. Ta sattus sinna just kasside lõunauinaku ajal, mil tervituskomitee oli oma valvsuse kaotanud. Ilmselt nii see pidigi olema, sest tänu sellele nägi inimene kohe Hallyt. Ta ei hoolinud sellest, et Hally pole sülekass. Hally avaldas muljet oma imeilusa tuhkhalli läikiva kasukaga, oma veidi pegliku ja tagasihoidliku loomuga ja sarnasusega pere õnnetult surnud lemmikule. Inimene oli valmis Hallyle uues kodus harjumiseks aega andma. Loodame, et see nii ka läheb.
Ilusat elu meie kaunitarile tema uues kodus ja kannatust pererahvale. Veel ühe tänavalt pärit pesakonna lugu on saanud õnneliku lõpu. Juba kodudesse läinud Minni, Miku ja Manni noor emme saab oma kojumineku kuupäevaks märkida 29.11.2014.

Lisa kommentaar