Niru

Niru


Niru

21.11.2016 saime teate jällegi Sandlast, kust leiti väga kehvas olukorras kassike – nälginud, silmad mädased, kõht vesilahti.
Kliinikus oldi algul tema tervisliku olukorra suhtes väga kahtleval seisukorral, aga ravimid ja 3 päeva tilgal käimist tegid imet ja nüüd võib öelda, et Nirust saab asja 🙂 Algselt vaid 1.6 kilo kaalunud kassike on kahe nädalaga juurde võtnud pea 600 grammi, kõht on korras ja söögiisu hea. Väikesele kasvule vaatamata on tegu umbes 5-6 kuu vanuse noore kassiga.
Kuigi nooruki silmad on nüüdseks väliselt terved, on temaga siiski kurb lugu – need suured ja säravad silmad ei näe ja ei hakka mitte kunagi nägema 🙁 Tohtri sõnul ei ole tegu herpesest tingitud kahjustustega, asi on milleski muus 🙁
Poiss ise on ülisõbralik ja kaisukas, sülle võttes tõmbab ta end kringliks, surub end tugevasti vastu inimest ja nurrub, nurrub ning nurrub…
Niru ootab kodupakkumisi, kus ta saaks jääda 100% tubaseks kassiks. Pime kass saab oma eluga imehästi hakkama, kompenseerimaks silmade olukorda on tal muud meeled selle võrra paremini arenenud.

Lisa kommentaar