Säästuka Siim

Säästuka Siim

HEAD UUDISED!
Anname teada, et kolmapäeval, 23. märtsil, lasi meie ilus paks poiss end rahulikult transpordipuuri paigutada ja pühkis Saaremaa tolmu oma valgetelt varvastelt.
Sõit päriskoju Raplasse kulges ilma viperusteta ja juba samal õhtul palus härra Siim teatada, et kodutee möödus rahulikult, uues kodus on rotiga esimene tutvus tehtud, majapidamine kontrollitud ja elamiskõlblikuks tunnistatud. Pereisa süleski istutud. Nüüd siis esimene uinak ahju taga.
Siim on rahul uue koduga ja pere on ülimalt rahul oma uue lemmikuga.
Ja meie oleme rahul, et suutsime ühe hea ja rahuliku kassipoisi elu paremaks muuta. Pikad paid Siimule.

Uskumatu, kui paljud inimesed selle tagasihoidliku triibiku käpakäigu pärast muretsesid. Siim on ilmselt Kuressaare kõige kuulsam kass

 Paljudele tuttav ja muret tekitanud Säästuka triibik on alates 09.jaanuarist Kassikodu karantiinitoas.
Linnalegendide kohaselt pidavat tal kodu siiski olemas olema, aga missugune peremees laseb oma lemmikul niimoodi ringi hulkuda? Väga tihti kõssitas see viisakas loom (ta ei trügi poodi sisse, vaid ootab kannatlikult ukse taga neid palukesi, mida heasüdamlikud inimesed talle toovad) päevade kaupa Säästumarketi ukse taga. Naised kalapoest rääkisid, et mõnda aega tagasi olevat peremees poes käinud ja kiitnud, et ta olevat kolm kuud???? ära olnud ja selle aja jooksul on ta kassi nii hästi toidetud… Võtab sõnatuks.  Võtab sõnatuks. Nagu kassil olekski vaid süüa vaja, ei mingit sooja pesa, ei hellust ega armastust.
Igal juhul on Säästu-Siim soojas toas ja pehmes pesas.
Siim on rahulik ja leebe kass, süles olles surub ta oma pea sulle kaenla alla ja paitamise peale laseb üsna kiiresti nurrujoru valla. Kas selline nurrumootor peab tõepoolest oma päevad ilma helluse ja paideta kaupluse ukse taga veetma? Kevadel ja suvel, sügisel ja talvel? Ei, ei pea, ja me teeme kõik selleks, et Siim leiaks endale tõelise kodu, hooliva ja armastava. Et ta ei peaks enam kunagi kurva moega kusagil toitu kerjama ja et keegi kunagi enam ei peaks selle muheda triibiku pärast muretsema. Siim on avatud hoiukodu (veel parem – päriskodu) pakkumistele.

Äkki on tema käpakäigu pärast muretsejate hulgas keegi, kes tahaks sellele toredale poisile turvatunnet pakkuda?

siim siim2

Lisa kommentaar