Trulla

Trulla

Oma esimest päriskodu otsib 3-4 aastane kassipreili nimega Trulla. Kiisu elas Kuressaares ühe Vallimaa tänava kortermaja rõdude ja õuel kasvavate kuuskede all ja pealtnäha polnud ta elul midagi viga. Kõht oli täis, sest majas elas häid inimesi, kes teda toitsid. Hästi toitsid, sest kuigi öeldakse, et ka ümmargune on vorm, on Trulla õuekassi kohta siiski veidi vormist väljas ja vajaks hädasti dieeti ja personaaltreeneri abi. Oma osa kaalutõusul mängis kindlasti ka stress ja sellest stressiallikast nüüd juttu teemegi.

Nagu eelnevalt sai mainitud, ei pidanud Trulla kõhutäie pärast muretsema. Ta meeldis inimestele, mis sest, et oli veidi pelglik ja üldse mitte sülekiisu. Ühel talvepäeval ei tulnud kiisu aga tavapäraselt sööma, ka järgmisel õhtul ei olnud temast ei kippu ega kõppu. Söögiajaks ei ilmunud kohale kass, kes üle kõige armastas söömist? See tundus kahtlasena ühele toitjatest, kes hoovis kassi otsides veidi ringi vaatas ja selle tulemusena leidis kiisu ühe rõdu all kössitamas. Ilmselgelt oli kassiga midagi juhtunud. Hea inimene viis kiisu kliinikusse, kus selgus kurb tõsiasi – Trulla pihta oli märki lastud. Üks õhupüssi kuul oli pidama jäänud kaela piirkonda, teine tagakehasse. Operatsioon ei olnud võimalik ja nüüd elabki Trulla oma kassielu, kaks õhupüssi kuuli keres.

Toosama hea inimene, kes Trulla leidis, ravis terveks ta keha. Paraku on hingehaavade paranemine palju keerukam protsess ja nii ongi Trulla stressis. Kui ta enne oli inimeste suhtes pelglik, siis nüüd võtaks tema usalduse võitmine kindlasti omajagu aega. Selle jaoks oleks talle vaja seda päris oma inimest, kes viitsiks vaeva näha tema hingehaavade kokkulappimisega, samuti dieedi ja füüsilise koormuse jälgimisega. Kassikodus ei saa Trulla paraku sellist tähelepanu, nagu ta vajaks.

Trulla on imeilus kurbade silmadega paksuke, kes on steriliseeritud, kiibistatud ja vaktsineeritud ja kes pikisilmi ootab seda päris oma ja õiget, kes talle kunagi enam haiget teha ei lubaks. Päris toa- ja sülekassi temast ilmselt ei saa, kuigi läbielatud õudusi arvestades võib kõik võimalik olla. Ideaalne kodu tema jaoks oleks maal, kus ta saaks muretult ka õues liikuda ja oma kassiasju ajada. Ja kus toas ootaksid tema enda isiklik pehme padi ja piiramatud paivarud – iga kassi unistused! Kui sa soovid Trullaga lähemalt tuttavaks saada, tule talle Kassikodusse külla! Vajadusel organiseerime tema transpordi ükskõik millisesse Eestimaa otsa, pikad vahemaad ei ole takistuseks!

16.09.13: Trullale saab juba nina peale pai teha!
Trulla leping sai ametlikult vormistatud 07.03.2016

Lisa kommentaar