Kaevu tänava pere

Kaevu tänava pere

Kaevu tänavalt pärit kassipere. Osa perest sai nimed linnavalitsuse töötajate järgi.

Üks pisikestest hallitriibulistest tüdrukutest, Katariina, broneeriti õige ruttu. Pole ka ime, pisike oli ju nii kenake. Teine hallitriibuline, Eliisabeth sai samuti kiiresti kodu. Kolmandana valiti välja ülisõbralik ja aktiivne mustvalge Karel.
Saadaval on veel emme moodi kirju emane poeg Tiia, puna-valge poiss Hannes.

Imeilus kolmevärviline ema Katrin oli ilmselgelt harjunud vaba eluga ja Kassikodus sattus stressi. Õnneks olid inimesed nõus ta tagasi võtma sinna, kust ta koos poegadega leiti ja Katrinil on nüüd kindlasti parem elu. Ema Katrin viidi tagasi 22.08.2014

Katariina läks koju 26.06.2014
Eliisabeth läks koju 11.07.2014
Karelile tuldi järele 18.07.2014
Hannes sai oma koju 28.09.2014

Ka Tiia leidis omale lõpuks uue kodu. Pesakonna viimane kiisu saab oma kodupäevaks märkida 01.03.15

Lisa kommentaar