Kassinoorukid Rõzik , Filja, Sonja ja nende emme Shipa

Kassinoorukid Rõzik , Filja, Sonja ja nende emme Shipa

Kodu otsis kolm kassinoorukit ja nende ema. Kassilapsed on sündinud 2012 aasta augustis.

Esimesel pildil vasakpoolne on ema Shipa – steriliseeritud, saanud ussirohtu. Hästi sõbralik, saab sülle võtta, süles kanda. On väga rahulik, isegi arsti juures käitus väga korralikult. Väga ei mängi.

Paremal samuti emane Sonja, steriliseeritud, saanud ussirohtu. Kõige sõbralikum, tuleb sülle magama ning teda saab süles kanda. Mängimisel strateeg, kõige kavalam. Temast saaks väga hea näriliste püüdja. Talle meeldib kammimine. Sonja kolis Riiga.

Valgete käppadega triibuline poiss Filja on pesakonna kõige arglikum, kuid talle meeldib olla inimeste keskel, talle meeldib mängida, mänguhoos laseb end paitada. Väga ettevaatlik kiisu. Saanud ussirohtu. Hoiukodust sai Filjale päriskodu.

Kollane poiss Rõžik on uudishimulik, alati inimeste keskel. Harjub võõrastega suhteliselt kiiresti. Meeldib mängida ja hea meelega laseb end sülle võtta ja paitada. Kõige rahulikum. Saanud ussirohtu. Sai esimesena uue kodu.

Kogu perekond uutes kodudes!

Lisa kommentaar