Milli, endise nimega Matilda

Milli, endise nimega Matilda

Jõulu tervitused Saku kandist. Siin Milly, endise nimega Matilda. Olen ennast kenasti sisse seadnud ja pere ära treeninud. Mu hästi kasvatatud briti poissmehed on asendunud britist pereisaga, kes pole varem kasse kohanud. Siiani ajab muigama kui ta esimesel õhtul perenaise käest uuris, kas peaks kassile all korrusel tuled põlema jätma. Kuidas ma muidu ringi liikuda näen? Pererahva magamisharjumusi üritan ka muuta. Testin nende ärkvelolekut valju nurrumisega magamistoas. Vahel on kell 4 hommikul aga mis see mulle tähendab kui igav on hakanud. Kui nad lõpuks ülesse saan on mul rõõmus olla, saan oma paid kätte. Jõuludeks sain hiire. Elu on tore. Soovin kõigile, kes mu elu alguskuudel toeks olid ja mu eest hoolt kandsid, palju tervist ja õnne edaspidiseks!

Matilda
Matilda veel hoiukodus

Lisa kommentaar