Lexy

Lexy

Lexy on koer, kes oma lühikese eluea jooksul on palju kannatada saanud. Ta on läbi põdenud mitu rasket haigust. Nüüd on Lexy terve ja elurõõmus noor plika, kes ei ütle kunagi ära ühestki pallist ega mänguasjast. Ka autosõit on üks tema lemmikutest. Lexy oskab juba istuda, lamada ja kõrval käia ja saab aru paljudest muudest sõnadest. Lexyl on aga veel üks mure, ta tahaks endale seda oma inimest, kes oleks täielikult tema oma ja kes aitaks ja õpetaks tal suureks ja tubliks koeraks kasvada. Lexy on mastifi- bernhardiini segu, mis teeb temast parajalt isepäise koera. Kindlasti tahaks ta koertekoolis edasi käia (algus on tehtud), et aru saada, kuidas on sobilik käituda. See on ka uue kodu valikul üks tingimus. Ta ei sobi ketikoeraks ning samuti ei taha ta oma lühikese karva tõttu talviti või külma ilmaga õues magada. Oma haiguse tõttu peab Lexy praegu sööma ka eritoitu.
12.11.14 kolis Lexy oma uude koju

 

Lisa kommentaar