Meie oma KALENDER!

Meie oma KALENDER!

Meilt on mitu korda küsitud, kas meil oma kalendrit pole. Nüüd võime fanfaaride kõlades teatada: MEIL ON KALENDER! Lõpuks ometi! Ahjusoe A3 formaadis kalender on saadaval! Hinnaks 10 eurot. Sees poseerivatest kiisudest-kutsudest on mõned juba uutes kodudes, mõned veel mitte. Esikaanel olevad kassid on kõik veel kodu otsimas. Uus aasta on nendele kassidele uus lootus. Toeta seda lootust – osta kalender! Sinu ostetud kalender ei ole lihtsalt kalender, vaid osa suuremast väärtusest, mida loome koos Sinuga Saaremaa kodutute lemmikloomade hüvanguks. Kalendri müügist saadav tulu läheb meie hoole all olevate koerte ja kasside toidu- ja ravikuludeks. Kalendreid saab osta meiega kontakteerudes, Kirppise kauplusest, Ferrumi Pesupoest ja kohti lisandub kindlasti veel. Ühtlasi täname Saaremaa Trükikoda, kes meile kalendrid trükkis ja kõiki neid, kelle fotosilma läbi meie hoolealustest pildid kalendrisse jõudsid!

Lisa kommentaar