Portos ja Vurru tervitavad taas!

Portos ja Vurru tervitavad taas!

Tere jälle,

Kuna võtsin endale kiisu, kes oli veidi “metsistunud ja kuri”, siis arvan, et on tore ja hea, kui jagan positiivseid uudiseid. Näevad- kuulevad ka teised, et kui kiisu eest hoolitseda ja talle aega pühendada, siis on kõik võimalik.

Paar päeva tagasi, kui Vurru sai maiust kuulsin ma huvitavat häält – Vurru hakkas nurruma. See oli tõesti armas.
Tundub, et nurrumine on hakanud talle peale selle avastamist meeldima. Süües meeldib talle ka seda teha. Täna aga paitasin teda ning ta jäi magama ning hakkas nurruma!- pai peale, vot see oli jällegi hea tunne, järelikult ta tunneb end mugavalt ja turvaliselt.
Portos on tema suur sõber- kui Portos on väljas, siis Vurru jookseb mõõda aknaid ja mjäub haledalt. Kui Portos on tuppa toodud, siis on jälle kõik korras.
Nagu pildilt näha, saavad ka kiisud aru, et kaisus on tore ja turvaline olla- või vähemalt, kui sind puudutatakse.
Muidugi ei ole ta veel päris sülekiisu ning ehmub kergesti, kuid muutus on olnud suur.
Niiet ei tasu kohe ehmuda, kui koju viies on kiisu mitu päeva kadunud kuskile diivani alla- järsk keskkonna muutus ehmatab kindlasti ja kahjuks me ei tea, mis elu need kiisud varasemalt tänaval elasid (inimeste kartus võib kahjuks olla põhjusega…)

Päikest !portos ja vurru 12 july

Lisa kommentaar