Matrixi eksirännakud ehk imesid sünnib veel

Matrixi eksirännakud ehk imesid sünnib veel

Matrixi lugu sai alguse eelmise aasta juunis, kui 9-aastane kassiproua oma kodus lihtsalt üle jäi ja kliinikusse surmasüstile toodi. Kliiniku personal sellise asjade käiguga muidugi nõus ei olnud ja nad võtsid ühendust meiega. Matrix sai kiibi ja vajalikud vaktsiinid ning kolis elama turvakodu kassikodusse. Raske oli see kolimine eaka looma jaoks. Ei olnud enam tuttavaid inimesi, tuttavaid lõhnu…
Meie vabatahtlikul Liinal hakkas eakast prouast kahju ja ta viis Matrixi koju. Päriseks, mitte hoiukoju.
Kaks kuud hiljem avastas Liina, et sõber oli rõduukse lahti unustanud ja Matrix oli kadunud
Päevade kaupa otsinguid, kuulutused lehtedes ja netis – kõik oli asjata. Matrix oli kadunud kui vits vette. Liina kahtlustas, et keegi hoiab Matrixit väevõimuga kinni, aga mingeid niidiotsi ei olnud.
Ei olnud kuni laupäevani, mil märkasime turvakodu lehele pandud postitust Sirgele tänavale ilmunud õnnetust kassist, kes tundus olevat väga sarnane kadunud Matrixile. Kiibi olemasolu ja selle kontrollimine kinnitas, et tegu on tõepoolest 10 kuud tagasi kaduma läinud kassiga!
Matrix tundis oma perenaise kohe ära, puurist välja saades hakkas ta nurruma ja pani pea perenaise õlale… Paratamatult tekib küsimus, kus oli kass kõik need 10 kuud? Kuidas ta ilmus välja vaid mõnisada meetrit kodust eemal? See piirkond sai Matrixi kadumise järel põhjalikult läbi otsitud. Kas tõesti hoiti teda kogu see aeg kusagil kinni? Kui vaid Matrix ise rääkida oskaks…
See kadumise lugu sai õnneliku lõpu, ülimalt uskumatu ja õnneliku.
Loo moraal – kiibista oma lemmikloom kindlasti. Siis on looma kaotsimineku puhul leidjal võimalik kiiresti omanik tuvastada.
Kui keegi leiab looma, kes tundub olevat kellegi lemmik – ärge jätke teda endale, vaid kuulutage oma leiust lehtedes ja netis. Keegi võib olla õnnetu ning igatseda ja otsida oma lemmikut taga. Alles 14 päeva peale kuulutamisi võib loomale uut kodu pakkuda.
Ja kolmandaks – kunagi ärge kaotage lootust, kui teie lemmik on kadunud. Otsige, kuulutage, tehke kõik, mis teie võimuses, sest loom seda ise teha ei saa ja ei oska.

Lisa kommentaar