Tip

Tip

Tip on umbes 6 kuune koerapreili, kes oma lühikese elu jooksul juba liigagi palju väntsutamist tunda saanud. Ta sai kodu, kust ta väidetavalt edasi kuhugi mujale anti. Siis leiti ta Saia külast, kuhu koer oli ühe maja juurde pidama jäänud, kätte küll ei tahtnud anda, kuid ka ära ei läinud. Leidjad üritasid koeraga sõbraks saada, kuid endale polnud neil plaan teda jätta. Koer leidiski uued omanikud ja kolis ära koju. Miski kusagil läks aga viltu uute omanike ja leidjate vahelises suhtluses, nii et koer on tagasi leidjate juures, aga teises kohas…ehk peale Saialt leidmist on koer juba kolmandas kohas, segaduses ja hirmunud.

Tip ise on sõbralik, kuid arglik (mis pole pärast neid vintsutusi mingi ime). Ta vajaks kiiremas korras stabiilset ja rahulikku kodu, kus inimestel oleks aega temaga tegeleda ja võimaldada talle palju liikumist, mida noorel energilisel koeral vaja on.

Tip leidis endale uue kodu!

Lisa kommentaar