Kata

Kata

Kata on noor kass, kes ilmus koos emaga Kuressaare serval ühte eramaja hoovi. Meie juurde turvakodusse jõudis 15. augustil 2013 umbes aastasena. Kuna kliinikus selgus, et Katal on õravarreluu murd, kogusime kiiresti annetustena tema operatsiooni jaoks raha, leidsime head inimesed, kes olid nõus Katat transportima ja panime ta Pärnu poole teele, sest sealses kliinikus tehakse selliseid spetsiifilisi operatsioone. Pärnus selgus aga, et murd oli jõudnud juba ise kinni kasvada (nädal aega turvakodus puuris rahulikku elu oli imet teinud), ning operatsiooni polnud Katale vaja teha.

Kata on siiani inimeste suhtes pelglik ja paitamisest midagi head ei arva. Kahjuks on ta ilma jäänud ka oma ühest silmast. Siiski on see noor ja kaunis kiisu ju väärt üht head kodu, kus ollakse temaga kannatlik ning lastakse rahulikult koduneda.

Lisa kommentaar