Teise ringi Petri

Teise ringi Petri

27.06  tõime Turvakodusse tagasi Petri, kes jaanuaris oma päriskoju läks. Siis oli tema nimi veel Vöödik. Paraku jäi see kodusoldud aeg üsna üürikeseks, sest perenaine pidas paremaks kassist loobuda. Miks? Vot ei saagi aru. Väidetavalt olevat tegu kassiga, kes perenaise lähedaste peale susiseb ja kes end sülle võtta ei luba. Mitte ükski meie vabatahtlikest ei ole selle paari päeva jooksul näinud Petrit kellegi peale susisemas ja süllegi saab teda võtta… Tegu on vallatu ja uudishimuliku kassinoormehega, kes kodus paraku pidi oma ööd WC veetma, kuna kippus öösiti mürgeldama nagu kassid ikka, ja see ei meeldinud pererahvale.
Petri on imeilusa tabby-mustrilise kasukaga ja valge ninatriibuga kass, praegu uues kohas veel veidi pelglik, kuid kasside seltskonda on ta ilusti sisse sulandunud. Petri kasutab korralikult liivakasti, ta on kastreeritud, vaktsineeritud ja omab kiipi. Samuti on läbitud ussirohu kuur. Otsime koos Petrile uue ja parema kodu, kus ta saaks tunda end armastatuna ja hoituna ja kus leitakse, et Petri vallatus ja uudishimulikkus on voorus, mitte pahe. Petrile võib helistada numbril 5163483 või kirjutada aadressil saareloomad@saareloomad.ee.

 Petri Kassikodus – vaata videot!

11.11.13 saabus lõpuks päev, kui ka Petri ootavalt nukrad Kassikodu aknast välja vaatamised lõpule jõudsid ja ta kolis päris oma koju. Loodetavasti seekord jäädavalt.

 

Lisa kommentaar