Perla

Perla

See kaunitar oli meie hoole alla sattudes väga kehvas olukorras – rögisev ja tatine, kondine, usse täis ja tagatipuks veel tiine. Ravi paraku tema rasket hingamist ei parandanud ja röntgenis selgus, et Perlal ei ole praktiliselt enam tervet kopsukudet, pikaajalisest põletikust tingituna olid kopsud pöördumatult kahjustatud. Turgutasime teda nii nagu saime ja vähemalt oma viimastel elukuudel sai ta nautida hoolt ja armastust ja head toitu. Paraku muutus ta tervis järjest hullemaks ja lõpuks sai ta hingata vaid ainult tänu pidevale tablettide neelamisele. Otsuse tegemine oli väga raske, aga ei olnud mõtet lasta tal pikemalt piinelda, kuna paranemislootus oli null
Me jääme sind igatsema, väike visa hing. Sa olid täiega oma nime vääriline – tõeline pärl kasside seas.

Perla. Käpi ja Papu ema.
Perla. Käpi, Papu ja Etsi ema

Lisa kommentaar