Juss

Juss

Juss tuli meile väga kehvadest oludest. Inimene, kes oli oma mureks võtnud tänavakasside eest hoolitsemise, ei suutnud seda teha nii nagu peab. Esmapilgul ei olnud tal viga midagi, ta oli rahulik kassihärra, kes ei teinud pahandust ega lollusi.
Hoiukodul ei olnud tema kohta ühtegi halba sõna öelda.
Jussile tehti kõik vajalikud protseduurid, ta sai kastreeritud, vaktsineeritud ja kiibistatud. Mõned päevad enne Kassikodusse minekut tabas Jussi äkiline kopsuturse, ta hakkas verd oksendama. Kliinikus tehti kõik, et tema elu päästa, kuid see ei andnud tulemusi… Röntgen näitas vedelikku kopsus ja kahjustatud siseorganeid. Millest kogu see jama, ei tea. Isegi tohtrid ei osanud vastust anda. Kehv toit? Mingi viirus?
Palju paisid ja head toitu sulle sinna Vikerkaare taha! Vähemalt ei pidanud sa piinlema…

Juss hoiukodus
Juss hoiukodus

Lisa kommentaar