Komandandi tänava Moosike

Komandandi tänava Moosike

Komandandi tänava noorte ema on tema: Moosike

Etteruttavalt võin öelda, et nime pani talle hoiukodu perenaine Mariann, kui kiisu esimese asjana moosipurkide vahele plagama pani. (“Hea, et Killuke polnud põhjust panna”, muigas turvakodu vabatahtlik Edit selle peale)

Moosike püüti 28.03, Liikus edasi kliinikusse, kus kinnitati tema tiinust. Niisiis saime ta tänavalt ära just veel õigel ajal, sest natuke veel, ja sealne pesakond hakkaks võtma juba väikse koloonia mõõtmeid.

Praegu toibub ja kohaneb Moosike hoiukodus ja pilti vaadates läheb tal seal üsna kenasti- peesitab mõnusasti aknalaual. Loodame, et ta leiab endas peagi vaprust lasta endale pai teha.

Lisatud 22.05: Moosi on meie hoolitsev kiisuemme, kes on üles kasvatanud mitu tublit last. Meie Alfredi ja Tiisu. Üks poegadest ootab paraku veel oma Kassikodu järjekorda. Moosi on oma kiitsukese selja taha kogunud meie Kassikodu pelglikumad loomad, eks tal ole nende seltskonnas ka endal veidi julgem tunne  Moosi vajab veel veidi aega, et muutuda sama julgeks ja usaldavaks, kui ta lapsed. Igaks juhuks peab ta targemaks inimese peale susiseda, kuid küünistanud-hammustanud pole ta kunagi kedagi ja pai saades kaob ka susin kus seda ja teist.

13.10.13 läks sõit lahti Kailuka küla poole, kus ootas Moosit see päris oma kodu. “Lõpuks ometi!” õhkasid vabatahtlikud, kellele Moosi oma filosoofi olekuga hinge oli pugenud. Moosi ootas oma kodu peaaegu 7 kuud, aga ära ootas!

Lisa kommentaar