Rõõmusõnumitega Turvakodust!

Rõõmusõnumitega Turvakodust!

Sel nädalal me nii suure hulga kojuminejatega kiidelda ei saa, kuid õnneseeni siiski oli.
Esmaspäeval tuldi turvakodusse otsima seltsilist juba olemasolevale kassile, emasele pirtsakale primadonnale. Sõelale jäi meie suur, paks ja sõbralik nurrumootor, tõeline sülepoiss Von Miki, kes ka kohe transpordipuuri mahutati ja oma uude koju sõidutati (naabriks meie eelmisel nädalal koju läinud Kurrile 🙂 )
Teisipäeval leidis endale uue kodu Leisist tulnud pisipreili, pisike lohepoeg Mimmi, kellest oma uue perenaise hoole ja armastuse toel saab kindlasti süle- ja musikiisu (Mimmi 3 õde-venda ja emme on veel koduootel! Kiirustage, seltsimehed kassitud!)
Neljapäeval sõitsid oma päriskoju eelmisel nädalal broneeritud Täpi ja Suslik.
Meie tubli remondimees Ralf viis lõpuks koju oma lemmiku – pisikese Turbo (uue nimega Tondu)
Täna käisid Kassikodus külalised, kellel oli tõsine soov meilt üks karvakera endale koju viia. Paraku on valik Kassikodus segadusttekitavalt suur, nii et täna jäi õige kiisu välja valimata, aga loodame, et see päev tuleb üsna pea.
No nii! Polnudki eelmisest väga palju kehvem nädal, või kuidas? 😀
Ja nädal pole veel läbi…

Lisa kommentaar