Uskumatu nädal turvakodus

Uskumatu nädal turvakodus

Peagi lõppev nädal on meie Turvakodu vabatahtlike jaoks olnud uskumatult positiivne ja täis ülimalt häid emotsioone, aga otsustage ise!
Esmaspäeval läks koju Pisi – kiisupoeg, kes paar kuud tagasi meie juurde jõudes oli tilluke kui kükitav mannatera, kojumineku momendiks oli temast aga hoiukodu hoole ja armastuse toel saanud üks ilus ja pontsakas poisu.
Teisipäeval oli meil koguni kaks kojuminejat – automootorist leitud kiisuplika, kellel temaatiline nimi Mosse ning erk ja särtsakas siiamiverd Säde, kes uues kodus juba koerad oma pilli järgi tantsima on pannud. Samuti külastas meid tütarlaps, kes kiisulaste seast valis välja ja broneeris endale Päntu-poisi.
Kolmapäeval aga juhtus üks imetore ja samas uskumatu lugu. Meile helistas inimene, kes oli läbi vaadanud pea kõikide turvakodude-varjupaikade kodulehed ja lõpuks meilt leidnud kiisu, keda otsinud oli. Selle asemel, et paluda kiisule otsida transport Tallinna, istus too naisterahvas autosse ja sõitis Tallinnast Kuressaarde spetsiaalselt Kriimu pärast :). Teda ei heidutanud see, et Kriimul oli silmaravi veel pooleli ja seetõttu ka vaktsiinisüst tegemata. Kriimu, kes oli tema ja ta tütrekese jaoks ideaalne nii oma välimuse kui ka iseloomu poolest, “pakiti” transpordipuuri ja kodutee võiski alata.  Neljapäeval käidi hoiukodus vaatamas meie pisikesi “mustikuid”, lemmikuks osutus Öö, kes praegu broneerituna oma uude koju minekut ootab. Õhtul toimetati meieni saadetis, mis sisaldas 52 kotti kassiliiva. Aitäh Sari ja Jukka Ruohonen!
Reedel saime kätte vahva üllatuse kratsipuu ja 4 pissimajakese näol. Aitäh, Külli Püvi ja teised, kes selle kingitusega seotud 🙂
Meie pisike Suslik suutis end kiisusid valima tulnud inimeste südamesse susserdada ja on nüüd broneeritud 🙂
Laupäeval käidi jällegi kiisudega tutvumas ja seekordne õnnelik kojumineja oli meie nurrumootor Kurri.
Ja see pole veel kõik 🙂
Pühapäev on küll puhkepäev, kuid mitte meie jaoks. Susliku broneerijad leidsid, et ühest kassist parem on kaks kassi ja lähevad hoiukodusse Täpile külla. Ka on turvakodusse oodata külalist, kes samuti endale neljajalgset sõpra otsib. Pöidlad pihku!

Aitäh kõigile pöidlahoidjatele, sest tänu teile valiti meie hoolealuste hulgast välja Moosi, kes praegu juba oma uue kodu ja pererahvaga tutvust sõlmib!

Tuleb uus nädal ja loodame kõigest hingest, et see saab olema sama hea või veelgi parem 😀

Lisa kommentaar