Kingitus kõige vapramatele

Kingitus kõige vapramatele

Ilmas on ikka häid inimesi, kes hoolivad loomadest ja ei pea paljuks nende aitamise nimel pisut vaeva näha ning ka oma sõpru-sugulasi kaasta. Loodame, et Külli ei pahanda kirjavahetuse avaldamise pärast, aga selliseid kirju on lihtsalt nii tore saada ja tahame rõõmu ka teistega jagada. 16. augustil saime kirja, kus Külli muu seas kirjutab:
“Tere taas, kallid saarlased!
Kirjutan teile, et anda teada järgmist rõõmusõnumit: ma algatasin teie jaoks ühe projekti, see tuli mul pähe, kui esitasite üleskutse FB-s sooviga teha oma kiisutuba ägedamaks. Ma ei ütle kogu saladust välja, aga projekt sai juba täna stardi ning te saate minu ja ühe kogukonna poolt kingituse oma kassituppa Ma korraldan ise transpordi Saaremaale (mul üks aktiivne ja tubli sugulane sõidab sageli saare vahet)….Ma ei oska küll praegu öelda, kui kaua kingitus valmib, aga juhhuuu – mul on nii hea meel, et saan teid natukenegi aidata, olete mul ikka südames oma tegemistega. Tagasihoidlik püsikorraldus on mul ka teie jaoks iga kuu, aga summa võiks suurem olla. Kui lotoga võidan, olete osalised ”
Vahepeal tuli veel teade, et sõpradega kamba peale kokku kogutud rahaga soovitakse veel väike lisakingitus osta ja uuriti, mida meil kõige rohkem vaja oleks. Leidsime, et kui eelarvesse mahub, siis kõige parem oleks üks kaanega liivakast, et kiisud saaksid privaatselt omi “asju ajada” ja ka külastajatel oleks Kassikodusse astudes esteetilisem vaade.
Ei saa salata, et olime rõõmsad, juba ette tänulikud ja jäime põnevuses ootama.
10. oktoobril saabus kiri teatega, et kingitus stardib mandrilt Saaremaa poole järgmisel õhtul:
“”Kunagi saite ukse taha kasti hüljatud kiisupoegadega, mille nimetasite “kingitus kõige nõrgematega”. Nüüd on suur rõõm teile saata “kingitus kõige vapramatele”. Minuga koos annetasid projekti jaoks sõbrad ja lähedased: Jan Rekand, Toomas Püvi, Sirli Salong, Jaanus Õige, Kalmer Kendaru, Indrek Allik, Martin Netz, Urmas Habakukk, Birgit Parmas; Bramham Trade juhatus võimaldas kingituste ostmisel soodushinda Haabersti Bosse Loomapoest; ühe osa kingitusest (kratsipuu) valmistas Pliiats ja Pintsel tubli meeskond; kingitused viis mandrilt kohale SOS Autoabis tegutsev Villi Martinson. Kusjuures ka SOS Autoabi´l (nagu ka Pliiats ja Pintsel meeskonnal) ei ole see esimene heategu, nad aitasid Kodutunne saate võttegruppi, kui nood rikkis sõidukiga teele jäid:)”
Ja siin ta on: ülivahva ronimispuu meie hoolealustele! Lisaks tervelt 4 kaanega liivakasti loodetud ühe asemel. Nagu piltidelt näha, võeti kingitus sihtgrupi poolt kohe uurimisele, kiideti heaks ja hakati usinalt kasutama.
Meie poolt aga SUURED TÄNUD kõigile, kes selle vahva üllatuse valmistamisel ja kohaletoimetamisel kaasa lõid! Eriti suured tänud turvakodu vabatahtlike pere poolt Sulle, Külli Püvi, et oled meile niimoodi hingega kaasa elanud ja toetanud!

Lisa kommentaar