Piuksu

Piuksu

Piuksu on noor kassipreili, kes ilmselt eksinud olles hakkas tänaval inimestel järel käima ja toimetati lõpuks loomakliinikusse, kust meie ta oma hoole alla võtsime. Üritasime üles leida Piuksu päriskodu, sest sellises vanuses nii sõbralik kiisu ei saa mitte kuidagi olla tänavakass. Samuti ei olnud ta nälginud, vaid päris kena pontsakas. Kummalisel kombel ei otsinud teda keegi taga.

Nime sai ta oma peenikese hääle järgi.  Algul oli Piuksu väga suur jutustaja ja suhtleja, kuid mõned nädalad turvakodus olnuna hakkas tema jutukus kaduma ja Piuksu tundus kurb. Ta tahtis pidevalt inimese lähedust, puges esimesel võimalusel sülle ja nurrus siis valjusti-valjusti.
Piuksu sai vaktsineeritud ja kiibistatud ning parasiiditõrje.

20. 09.13 kolis see üliarmas väike Piuksu uude kodusse.

Lisa kommentaar