Tiisu

Tiisu

Märtsikuus kirjutasime temast nii:

Väike uje neiuke. Ka tema ei peljanud paid, kuid krõbinad meelitasid siiski enam. Tema kindlasti tunneb, et peab kosuma ja energiat varuma, sest- pulmaaeg on käes ja kosilasi tal pidavat jaguma. Ja loodus loodab oma… Meie loodame aga, tema tulevik saab olema natuke helgem, kui teha pesakond pesakonna järel tänaval. Pehme padi, täis kõht ja soe käsi paitamas. Tegutseme selle nimel!

Väike neiu
Väike neiu

 

 

 

 

 

 

 

 

08.04 oli järjekord sealmaal, et saime tema järele minna, sest hoiukodu oli leitud ja ootel. Käik kliinikusse, steriliseerimine, väike peatus ajutises hoiukodus ja lõpuks järgmisel päeval sõit õigesse hoiukodusse.

18.04 käis ta niite välja võtmas ja oma paketti saamas: ussirohi, vaktsiin, kiip. Ja kaasas hoiukodu iseloomustus temast:

“Arglik (kuigi see ju muutub ma usun), väga uudishimulik, (sest öösiti ta vaatab mind suure huviga voodi peal :D) mänguhimuline (köik hiirekesed ja sätendavad mänguasjad saavad käpaga niietvähepole), mõtlik (vaatab kasvõi tund aega ühte kohta, ja midagi ta ilmselt mõtleb ka.. ) ja mis peamine, minu arust on ta vägaväga ilus ja graatsiline kass, võlub, natuke isegi hüpnotiseerib oma ilusate kollaste silmadega.”

Tiisu

Kas pole mitte ilus iseloomustus kassile, kes pidi seda kõike siiani jagama tänavanurgal mööda kiirustavate inimestega.  Loodame, et see iseloomustus jõuab peagi inimeseni, kes tunneb, et just Tiisu on vägaväga ilus, nii ilus, niietvähepole ilus!

Aa- ja miks just Tiisu- sest hoiukodu perenaise väike tütar ei oska veel K-tähte!

Niietvähepole ilus Tiisu
Niietvähepole ilus Tiisu

 

 

 

 

 

 

 

 

Tiisu sai kodusoojust nautima hakata 27.09.13

Lisa kommentaar