Sadamas landi külge jäänud kass

Sadamas landi külge jäänud kass

29.08.13 Kuressaare jahisadamast leitud korraliku välimusega keskmisest karvasem musta-valgekirju kass, kelle hoolimatu kalamees oli haakinud landi otsa ja abitusse olukorda jätnud. Kass toimetati kliinikusse, kus konksud eemaldati. Õnneks püsivaid vigastusi talle ei jää ja kass tunneb ennast juba üsna hästi.

Meile teadaolevalt on tegu on nn Kuursaali kassiga ehk kiisu hulgub Kuursaali, John Bulli pubi ja spa’de kandis, kuid tal on üsna kindlasti ka päris omanik olemas – kass on kastreeritud, hästi toidetud 5,5 kg kaaluv sõbralik mürakas). Aidake leida looma omanik! Tel: 56 22 96 13.

Sama päeva õhtul kella 8 paiku tuli omanik kassile järele ja kiisu sai koju tagasi. Selgus, et tegu polnud siiski Kuursaali kassiga, vaid on talle lihtsalt väga sarnane.

Sadamast leitud

Lisa kommentaar