Mona ja lapsed e. Laheküla kassipere

Mona ja lapsed e. Laheküla kassipere

05.08.13: teatati kassiperest Lahekülas. Inimene, kelle õuel nad elasid, polnud kassidest huvitatud, ega soovinud neile ka hoiukodu pakkuda, kuniks saame nad Kassikodusse võtta.

15.08.13 Laheküla pere on lauahunnikust ära toimetatud. Nüüd on nad meie hoiukodudes ja ootavad endale päris oma kodusid!

09.02.14 Ööl vastu 9.veebruari väsis väike Pelle võitlemast haigusega, mis teda kimbutas 🙁

09.04.14 sai uue kodu Lupu.

Kodu ootavad veel ema Mona, Tupu ja Piia.

16.10.14: Tupu vajab abi! Tupule oleks vaja kähku leida hoiukodu, veel parem – päriskodu. Tupul on päris hullud põieprobleemid ja mis kõige hullem – analüüsid ei näita midagi. Ei ole põiekive ega liiva, pissi PH on korras. Ravi ei aita – ta sai 10 päeva antibiootikume, selle aja jooksul oli kõik korras. 4-5 päeva peale ravi lõppu pissib Tupu jälle verd
Tohtrite sõnul on see kõik stressist ja peaks üle minema, kui Tupu koju saaks. Saaks eemale suurest stressiallikast – teistest kassidest.
Tupu peaks olema eridieedil, aga Kassikodus olles on see võimatu. See tähendaks puuri ja puur tähendaks veel hullemat stressi. Suletud ring Tupu vaeseke üritab oma valu ja piinasid ka ise leevendada, tehes endale istevanni. Praegu saab ta valuvaigisteid, aga nii see jääda ei saa.
KAS KEEGI SAAKS ÜHE SUURE JA SÕBRALIKU POISI SELLEST PIINAST PÄÄSTA JA TALLE HOIUKODU PAKKUDA? HOIUKODU, VÕI VEEL PAREM – PÄRISKODU.

ema Mona kolis Pärnusse oma päris koju 31.05.2015

Lisa kommentaar