Aia tänava A-rühm

Aia tänava A-rühm

27.08.13: Oleme saanud enda hoole alla Aia tänava murelapsed ja lõpuks ka nende ema. Kõik viibivad Kassikodus ja ootavad endale päris oma kodusid.

30.09.13: Albert kolis uude kodusse.

06.11.13: Albert toodi tagasi. Kirjutab vabatahtlik: “Täna toodi meile tagasi punapea Albert, kellel oli kojumineku momendil tervelt kolm tahtjat. Et see kiireim ka nii viletsaks osutus. Koju läks ilus, veidi pelglik kassipoiss.
Kliinikusse toodi stressis raabakas, kellele tehti igaks juhuks ka FIV test, mis õnneks negatiivseks osutus. Alberti igemed on jubedas olukorras ja saba poolenisti karvutu. Albert ei suutnud leppida väikese lapsega, õigemini kartis ta last ja puges tema eest peitu. Samuti oli Albertil kõht lahti, mis pole mingi ime, kuna ta oli ilmselt pidevas stressis ja lisaks sellele anti talle söögiks poekrõbinaid. Kassi toiduteema sai enne kojuminekut puust ette tehtud ja punaseks värvitud ja sellest hoolimata… Lisaks kõigele muule koliti Albert mingiks ajaks kasvuhoonesse.”

03.01.14: Albert kosus mõnda aega hoiukodus ja nüüd viibib Kassikodus. On veel arglik ja saba kohati karvutu, kuid muus osas terve ja tore kassipoiss. Pealegi veel imekena ja erilise roosaka kasukaga.

24.01.14: Albert kolis taas uude kodusse. Seekord tundub, et jäädavalt.
23.01.15: Aasta pärast Albertit kolis ka August oma päriskoju.

Oma kodu otsivad veel ema Adeele, Artur, Anita ja Anete
26.02.2016 Artur uues kodus

Lisa kommentaar