Miisi

Miisi

Aste asulast pärit Miisi. Ülimalt sõbralik kiisu, kes igal võimalusel sülle poeb. Kasukas oli turvakodusse jõudes üsna kehvas seisus ilmselt kehvade elamistingimuste ja ebakvaliteetse toidu tõttu. Hoiukodus ja Kassikodus aga muutus kiisu järjest kenamaks.

Miisi kolis uude kodusse 26.07.13. Peres, kuhu kassi valima tuldi, oli ees juba üks isane kass. Tuli valida selline kass, kes julgeb kõutsile vajadusel vastu hakata, samas oleks ka lõbusaks seltsiliseks. Miisi sobis nende kriteeriumitega imehästi ja peale seda, kui ta päris perepojale käpad ja pea õlale pani ja sülle magama jäi, oligi asi otsustatud.

Juss, kes koos Miisiga Astest hoiukodusse toodi, läks kahjuks “parematele jahimaadele”. Jussil tekkis äkiline kopsuturse, ka kliinikul jäi arusaamatuks, miks. Röntgen näitas suurenenud magu, varasemast kehvast toitumisest ilmselt. Tohtrid tegid kõik, mis võimalik, et Jussi elu päästa, kuid see ei õnnestunud.

Lisa kommentaar