Säm – hoiukodust sai päriskodu!

Säm – hoiukodust sai päriskodu!

Kuressaarest Raudtee tänavalt pärit sabatu kass. Sõbralik ja rahulik isane kass.

Hoiukodu kirjutab temast nii: “Tuleb välja et meie karm köuts on päris hoolas kaissu pugeja hoopis ja kui ta teeb “mjäu”, siis see tuleks nagu hoopis kiisupoja suust, nii peenike väike mjiiiiu, nii et täielik pehmo mees.” 😀

Traksidesse suhtub rahulikult ja on üldse üks leplik kass. Sobiks seega ka korterikassiks, kus temaga traksidega õues jalutamas käiakse.

Hetkel viibib Säm hoiukodus. Ootab päriskodu.

 

26. juuni saime uudise hoiukodust, et nad soovivad jätta Sami endale. No mis meil selle vastu saab olla! Sämi uus kodu asub Pöide vallas ja me soovime talle kõike paremat. Tegelikult teame, on Säm selle kõige parema oma uus kodu näol juba leidnud!

Lisa kommentaar