Põduste jõe äärest leitud kassipojad on oma uutes kodudes!

Põduste jõe äärest leitud kassipojad on oma uutes kodudes!

30. mai teatati meile Põduste jõe äärest leitud kassipoegadest. Leidja võttis nad oma hoole alla ja meie tegime neile siis reklaami.

20 juuni:

Üks vallatutest Põduste-poistest sai endale suisa kaks kodu – ühe siin, Eestis ja teise Soomes. Pole paha ühe leidlapse jaoks! Edward (kiisul on väike alalõua defekt ja seetõttu meenutab ta veidi vampiiri) soovitas end ise oma tulevasele pererahvale. Kõigepealt hakkas süles olles kõvasti-kõvasti nurruma ja põrandale pannes ronis vabatahtlikult transpordipuuri. Ja asi oligi otsustatud. Kliinikuvisiit, vaktsineerimine ja kiip, lepingu sõlmimine ja…
Ilusat elu sulle, Edward (uue ja uhke nimega Django)!

Nädala pärast teatas hoiukodu, et jätab teise kassi endale!Jacob DSC_0959 Edward

Lisa kommentaar