Malvin

Malvin

18.04 sattus meie teele Malvin, tema saabumise lugu kajastab natukene see kirjapandu: https://saareloomad.ee/2013/04/17/malviina-imeilus-preili-ja-edit-hull-naine/

Malviinast sai sujuvalt Malvin, sest tegemist siiski poisiga.

Malvin on kass, kellel ei ole olnud tahtmist meile veel mitte midagi öelda… Eks tänavaelu on õpetanud teda vaikselt toimetama, nähtamatu olema, kui vaja. Samas ta on sõbralik, kuid siiski hirmunud kassike- laseb endaga toimetada, aga ise väriseb… Läheb veel natuke aega, mil ta inimest taas usaldama julgeb hakata.
Jah, ja näete õigesti- see selja peal ongi kuulihaav.

Siin Malvin hoiukodus, kus tema usaldust võidetakse.

16.05 saabus Malvin hoiukodust kassikodusse.

 Lisatud 19.05:

Hoiukodu kommentaar: “Malvin peidab ennast küll jätkuvalt aga täna paitades lõi esimest korda nurru. Küll oli kõva nurr! Sülle ei tule heameelega aga seisab üsna rahulikult süles kui olen sülle saanud ja lubab pai teha ning kõrva seest sügada mis on tema lemmik.”

Lisatud 26.05:

Vaid paar päeva tagasi kirjutasime oma Facebooki lehel: ” Malvin vajaks kiiresti armastavat kodu, sest oma luuletaja-unistaja natuuriga ei ole ta absoluutselt Kassikodu tüüp. Ta eelistaks vaikust ja rahu ja stabiilsust. Inimese suhtes on Malvin leplik, kuid tõeliselt avab ta end vaid päris-oma-inimesele.” JA NEED INIMESED TULID! Täna läheb Malvin meie juurest ära, olles saanud olla kassikodus väga lühikest aega. Veetis ta ju enamuse ajast hoiukodus, kus ta ravis oma kuulihaava ja kosus. Kosus niipalju, et sealse perenaise süli muutus juba täitsa koduseks ja mõnusaks. Küllap aga uue pere juures juhtub sama- ei ole karta kassikonkurente, ju selle jänesega ikka hakkama saab. Meie oleme rõõmsad- kui üldse keegi kiiresti kodu vajas, siis oli see Malvin. Ilusat elu sulle, Malvin!

Lisa kommentaar