Nupsu uues kodus!

Nupsu uues kodus!

13.05

Milline rõõm on jällegi kirjutada teadet, et üks meie kiisudest on leidnud taas uue kodu! Meie neiu Nupsu võlus ära noormehe, kes otsis just temasugust- sülekassi, kes oleks nõus tunde inimese juures istuma ja laskma ennast paitada ja silitada. Imelise rahuliku ja tagasihoidliku iseloomuga Nupsu kohanes kiiresti keskkonna muutusega, kui saabus kassikodusse, oleme kindlad, et uues kodus läheb veelgi lihtsamalt, õpitakse kiiresti üksteist tundma ja igatsema. Jah, igatsema… Meie igatseme küll natuke, oli ju Nupsu koos oma venna Kitaga üks esimestest, kes meil turvakodus oma kodu ootasid ja ta jõudis saada vägagi omaks. Aga igatseme ja rõõmustame siis mõlemat- oma kodu ja pere ei asenda miski ja Nupsul on see nüüd olemas! Ilusat elu sullegi, Nupsu!

Elu keerdkäikude tõttu otsis uut kodu kaks kassilast, Nupsu ja Kita. Nad on sündinud 9. mail 2011 ja on igati viksid ja tublid. Kassikesed on opereeritud ja saanud ussirohtu,  vaktsineeritud. Kogu elu elanud tubastes tingimustes. Kuna endine perenaine oli töö tõttu kodust kaks nädalat eemal ja enam ei olnud inimest, kes vahepealsel ajal loomade eest hoolitseks, oli ta sunnitud mõtlema kiisude heaolu peale ja kontakteerus meiega. Kassid on süle- ja musikiisud ja harjunud kaisus magama.

Hoiukodu kirjeldas neid 13.03.13 nii:
Mõlemad kiisud on väga sõbralikud ning armastavad inimese lähedust. Nupsu on ehtne sülelaps – kohe, kui peremees/naine istub, on tema süles ja naljalt maha sealt tulla enam ei taha. Ka Kita otsib lähedust, kuid tema on veidi aktiivsem ning liigub rohkem ringi. Kassid on harjunud toas elama ning kasutavad agaralt liivakasti Ööd veedavad kiisud peremehe/naise kaisus, kord teki all, kord padja peal, kus parasjagu soojem on ning neile pai tehes nurrumootor küll õlitamist ei vaja. Kita on ehtne alfa isane – tema on alati esimene, mängus, söömises, pais. Nupsu on tagasihoidlikum nagu õigele preilile kohane ja oskab oma korda oodata, meeldib istuda akna laual ning piiluda õues toimuvat.

Lisa kommentaar