Tuulte Roosi Sheeba

Tuulte Roosi Sheeba

See tõmmu kaunitar sattus meie hoole alla täiesti juhuslikult. Ta oli lihtsalt valel ajal vales kohas (või siiski õigel ajal õiges, kuidas võtta). Kliinikus selgus, et tegu on steriliseeritud kassiga, kellel paraku puudus kiip ja tema võimalikku omanikku meil tuvastada ei õnnestunud. Ei aidanud kuulutused lehes, laternapostidel ega info jagamine kõikvõimsas Facebookis, siiani ei ole mitte keegi sellest omapäraselt kauni välimusega kassikesest puudust tundnud. Turvakodusse jõudis Sheeba 25.04.13.

Sheebal on eksootiline välimus ja ta on iseloomuga kass. Kui tal ei ole momendil suhtlemiseks tuju, siis tõstab ta nina pirtsakalt püsti, ajab silmad ninajuure peale kõõrdi ja siis ei tasu teda tõepoolest torkida. Ilme ta näol on aga vaatamist väärt! See ei tähenda, et Sheeba pai ja hellusi ei armasta, senine elu on teinud ta lihtsalt veidi umbusklikuks. Eriti armastab Sheeba kukla tagant sügamist ja siis kaob tema kaunitest silmadest igasugune pinge ja valvsus, siis on ta lihtsalt üks paiarmastav ja valjusti nurruv kassike.

Sheeba ei ole eriti seltsiv, teiste kassidega ta kontakti ei otsi ja eelistab olla omaette. Ilmselt selle tagasihoidlikkuse ja erakliku loomu tõttu, võib-olla ka oma eksootilise välimuse tõttu, sattus ta Kassikodus kohe põlu alla. Õnneks leidus tema jaoks hoiukodu, kus Sheeba nüüd oma rikutud närve ravida saab.

Meie eksootiline kaunitar (või „välismaalane“, nagu üks meie vabatahtlikest teda kutsub), vajab kiiresti päriskodu. Kodu, kus teda kunagi tänavale tagasi ei visataks. Kodu, kus ta saaks end turvaliselt tunda ja kus ta ei peaks end kiusajate eest pesas patjade taga varjama. Kodu, kus pererahva tähelepanu ja paid oleks vaid tema päralt.

Kui sa soovid selle tuhkhalli kaunitariga lähemalt tuttavaks saada ja talle kodusoojust pakkuda, siis saada kiri aadressile saareloomad(ät)saareloomad.ee, helista hoiukodu numbril 51944585 või kontakteeru meiega Facebookis.

Igal kodul ei pea olema kassi, aga igal kassil peab olema kodu.

Leiame koos Sheebale sellise kodu, mida ta väärib ja mis väärib teda!

Kodus

Lisa kommentaar