Virsik

Virsik

Põhja tänava Virsik on ülimalt armas ja sõbralik kassike. Ainuke, kellel sealsest kassikambast oli säilinud usk inimeste headusesse. Jooksis nurrudes vastu. Virsik oli juba varem opitud ja meie poolt sai ka parasiiditõrje. Kolis 11.02.13 tänavalt hoiukodusse. 15.02 sai kiisu ka vanktsineeritud ja kiibitud.

17.02 selgus, et Virsik on kogu hoiukodu pere ära võlunud ja hoiukodust saab Virsikule päriskodu.

Siiski ei ole sündmused veel lõppenud:

22.02 kirjutab hoiukodust Liina:

“Nii lugun siisn selline. Inimesed kes varem ühendust võtsid ja sõbralikku kiisut soovisid, helistasid täna ja tulevad siiski Virsikule järgi. Õnneks siis ma ei jõudnud teda veel registreerida oma aadressile. Tema jaoks osteti kõik vajalik. Ja nagu ma aru sain läheb ka tema kuhugi maale. Mul on tema pärast heameel ja samas ka kahju. Kuid lohutan ennast sellega et vahvaid tegelasi tuleb minu juurde kindlasti veel 🙂 Nüüd saan Chamillaga rohkem tegeleda,kuna enne Virsik võttis enamus paisid ikka endale :)”

Et siis- Virsik sai omale täiesti uue kodu ja eks Liina jääb oma hoiukodus ootama järgmist, kes ta südame ja kodu vallutab.

Lisa kommentaar