Pontsu

Pontsu

Pontsu (tänaval elades sealsete inimeste poolt ka Tahmik’uks kutsutud) on ilus halli-valgekirju pontsakas kiisu, kellest esimest korda anti meile teada juba 2012 aasta, 4. novembril. Kuulutused ja jagamised ei aidanud teda kuidagi oma kodule lähemale ja järgmised jagamised olid juba, et “ootab lumes ikka veel”. Kõige hea valguses, mis viimasel ajal toimunud on, leidus lõpuks üks tore hoiukodu, tänu kellele saime toimetada ta tänavalt ära. Ja mis selgus- arglikuna näiv kiisu (transpordipuuri toppimise vastu võideldes sai püüdjal Editil ikka vere välja ;) ) hakkas nurruma kohe, kui oli selle kodu uksest sisse lastud. Küll tundis ära, et nüüd edaspidi läheb kõik hästi..Hoiukodu kirjutab: ” Nüüd on nii, et ta ihkab vaid paitamist ja hellust. Hetkel veel natuke pelglik, kuid harjus tõesti kiiresti. Korralikult käib liivakastis. Talle väga meeldib kui keegi on ta juures kui ta sööb, nii on nagu julgem toitu puutuda. Toas soojas on ka hea niisama lossutada.” Pontsu sai hoiukodus oldud aja jooksul ka arsti poolt üle vaadatud ja kastreeritud.

Pontsu sai hoiukodu perenaisele nii armsaks oma intelligentse olekuga, et peaaegu poleks raatsitudki teda enam ära anda. Siiski kolis Pontsu 11.02.13 Valjalga oma uude kodusse toreda pere juurde, kus ta nüüd kamina ees soojas peesitada saab.

Turvakodu vabatahtlike poolt Pontsule ja tema uuele perele kõike head ja palju toredaid aastaid koos!

Lisa kommentaar