Triibik

Triibik

Triibik sattus hoiukodusse koos venna ja kahe õega umbes 3 kuusena.
Tema saabumisest võib lähemalt lugeda blogist
https://saareloomad.ee/2013/01/26/kuidas-tegevuse-lopetanud-hoiukodusse-neli-kassipoega-sattus/
Triibik sai endale nime oma toreda triibulise kasukamustri järgi. Oli pesakonna kõige pisem, kuigi isu oli tal väga hea. Võõraid algul pisut umbusaldas, kuid väikese veenmise peale sai talle nii pai teha kui teda sülle võtta.  Kui õed olid juba kodud saanud, istusid vennad Vöödik ja Triibik enamasti külg-külje kõrval, pesid ja julgustasid üksteist. Poisid said hoiukodus oldud aja jooksul ka vaktsineeritud, kastreeritud ja kiibistatud.
Kui vend Vöödik oli oma uude koju kolinud, jäi Triibik nukralt hoiukodusse enda oma ootama. Õnneks ei lasknudki see päris oma kodu end kaua oodata ja 26.01.13 jättis Triibik hoiukodu perenaisega hüvasti ja kolis uude koju.

Lisa kommentaar