Vahel on vaja VÄGA KOHE KOKKU saada

Vahel on vaja VÄGA KOHE KOKKU saada

Ja täna oli see õhtu! Üleskutsele kohtuda KOHE TÄNA, reageeris 5 inimest grupist ja 1 inimene väljastpoolt, mitte üldse seepärast vähemtähtis. Õhus oli palju ja see õhk oli vaja puhtaks teha. Etteruttavalt võib öelda, et õhk sai puhtaks.

Kuna oleme ennast juba üsna häälekalt välja reklaaminud, et tegutseme, meil on ruumid, meil on vabatahtlikud, siis oli viimane aeg arutada töökorraldust ja -jaotust, väljakutsetele reageerimise korda, valveid. Rõõm oli tunda, et kuigi kõigil on  oma pere ja töö tõttu siduvaid kohustusi, siis kogu seltskonna peale suudame turvakodu ees võetavat vastutust siiski kanda. Seda kindlasti eelkõige selle tõttu, et see on meile kõigile südameasi. Ja on usk. Usk, et me ajame õiget asja. Me saame hakkama!

Loodan, et tänane usk rakendub ka homsetesse tegudesse!

Selgeks räägitud ja tühjaks joodud.
Selgeks räägitud ja tühjaks joodud.

Aga mida veel arutasime- kaardistasime esmajärjekorras abivajavad kassid ja kõik kohalolnud said nö oma nurga, kuhu minna loomaga tutvuma, pilti tegema, heal juhul ka pai. Kõik need loomad loodame saada tänavalt ära- kodudesse, hoiukodudesse, turvakodusse. Enamus neist on sõbralikud, mõni aga pelglikum ja vajab ehk rohkem harjumist inimesega. Võtame sammhaaval.

Laada ettevalmistused vaatasime samuti üle- kõik on nii tulbid olnud! Firmadelt ja ettevõtetelt on saadud toetusi nii, et neid saame arvatavasti kasutada ka oma edaspidistel üritustel. Sama lugu on eraisikutega- väga vahvaid ja ilusaid käsitsi valmistatud annetusi on meile toodud. Imelisi oskusi on inimestel ja on puhas rõõm, et seda soovitakse jagada heal eesmärgil. Kindlamast kindel, et ka ostjaid leidub!

Peale kohtumist läks gruppi üles veel emotsioonidest kantud post:

“Tibu-Elina- arutasime (Elina tuletas meelde, et laata ka ikka arutaksime koosolles)! Ja ka palju muud sai räägitud-mõeldud, et varsti saaks tehtud (konkreetsed ülesanded, konkreetsed tähtajad, inimesed, kokkusaamised, kohad ja kassid). Kaks tundi kulus kiirelt ja veel ukselt hõigati üksteisele järgi. Minu juurest mindi veel edasi KK-sse, nii et tegelikult ehk on nad koos veel siiani. Hoog on sees!”

Tõesti oli hoog sees- Kristi ja Edit jõudsid koju vast alles tunni aja pärast- Kristi kirjutab:”Kaisime Pantrit vaatamas, tutvusin uute ruumidega, otsisime Ristiku kassi, Pohja tanavalt soitsime ka veel labi. Tegus ohtu!”

Nii et- jõudu meile!

/Merlin/

Lisa kommentaar