“Ei viska midagi ära, kõik võtame vastu, mis pakutakse :D”

“Ei viska midagi ära, kõik võtame vastu, mis pakutakse :D”

Just sellise loosungiga võiks nimetada meie eilset õhtut-minitalgut. Saime kokku, et võtta vastu teistele üleliigseid, kuid meile väga vajaminevaid laudu-riiuleid-sahtleid. Vaja oli need vedada kesklinnast kassikorterisse ja kohale tulid turvakoduga rohkem ja vähem seotud 10 inimest. Asjad kärusse, sõit kassikorterisse, seal kärust asjad teisele korrusele. Võttis isegi veidi võhmale. Hingetõmbeks tehti paus ja külastati ka Härra Pantri korterit. Kõuts oli ennast kenasti koomale tõmmanud puuri alla ja tema olemasolekut võis aimata olemasolevate laialipillutud asjade näol. Hing ära tõmmatud, võtsime ette järgmise “võtame kõik vastu” ehk siis kohalevedamist ootas meile annetatud külmik. Seegi sai tehtud! Kella ei jõudnudki kogu selle rassimise käigus vaadata, et see aga palju oli, andis märku kõige pisem osaline- tema jaks sai otsa ja jäi magama.

"Ettesöödetud" kassikastid
“Ettesöödetud” kassikastid

Aga ega neil laudadel-riiulitel kaua seista lastud. Juba täna läks ise oma abikätt pakkunud vabatahtlik Ralf nendest ehitama kassidele sobivaid pesakesi. Tegelikult “söötis” Edit talle ette pildi, mille ees Ralf õnneks ei kohkunud ja võttis väljakutse vastu. Igatahes- kassid, teil saab olema hea! Me teeme kõik selleks ja tundub, et see “meie” tähendab ikka juba väga mitut tegusat inimest! Soovime jõudu tööle Ralfile!

/Merlin/

Lisa kommentaar