Valentin

Valentin

Valentin on üliarmas ja sõbralik isane kass, kes hoiukodusse saabus Kuressaarest Talve tänavalt 03.04.13. Inimene, kelle maja lähedal ta juba mõnda aega hulkunud oli ja kes teda söötis, tõi ta kliinikusse peale seda, kui kass paariks päevaks ära kadus ja tuli siis tagasi väga räsitud olekus –  karv saepuru täis ja nöörid ümber kere. Ilmselt inimese kätetöö…

Hoiukodus kirjeldatakse teda nii:

Südamekese laiguga kiisu on eluarmas. Tõsiselt armastusväärne kiisuke 😉 Pilti on temast raske teha, sest jookseb kohe inimese juurde “puksima”. Valentin on sõbralik, inimese lähedust armastav ja suure isuga kassike. Mänguhimuline, annab oma soovidest väikse mjäukesega teada, käib inimesega ühest toast teise kaasa. Uudishimulik, ei karda ka võõraid inimesi.

09.05 liikus Valentin hoiukodust edasi kassikodusse. Tundis ta ennast sealgi koduselt, kuristas tervituseks ja puksis sama rahumeelselt nagu ikka.  Kusti sai endale kena konkurendi!

Lisatud 30.05:

Tundub, et meie suure südamega kassile Valentinile hakkab kassikodu väikeseks jääma ja seetõttu viisakus teiste kasside suhtes järjest vähenema. Kui algul keegi ette juhtus jääma, ta kurrus vaid, nüüd aga lähevad käpad ja küüned, hääl ja hambad käiku, et oma üleolekut näidata. Jah, ta on teistest kassidest üle, tugeva iseloomuga, suure ego ja kasvuga. Inimesed enda ümber suudab ta seetõttu kõik ära võluda, näidates oma suurepärast suhtlusoskust vana rahuna. Sobib niisiis inimesele, kes võtab teda võrdväärsena, sõbrana, ainukesena. Sest praegu tema seis kassikodus on, et teda peab eraldama teistest kassidest, ainukesena. Et selline seis ei kestaks väga kaua, loodame väga, et tema uus kodu saabuks ruttu- ei taha ju ka meie, et tema tegelikult särav ja meeldejääv suhtlejahing istuks kinni nelja seina vahel.

13.07 Kolis Valentin oma uude kodusse, kus ta end kohe väga koduselt tundis ja vaatamata peres juba olnud teise kassi susisemisele end mõnuga sisse seadis.

Lisa kommentaar