Aste kassid ehk Perla pere ja teised

Aste kassid ehk Perla pere ja teised

Aste asulast pärit kodutud kassid, kellest osa on sõralikud, osa arad. Kõigile otsime siiski uut kodu. Kõigepealt aga oleks hädasti vaja leida hoiukodusid, kus kiisud saaksid ravi ja võimalusel ka steriliseerimis/kastreerimisoperatsioonidest taastuda. Seejärel saame võtta nad Kassikodusse teiste kasside sekka. Ajutist hoiukodu on vaja tavaliselt 2-3 nädalaks, kui tervis pikemat ravi ja taastumist ei vaja. Turvakodu aitab katta kõik kassile tehtavad kulutused selle aja jooksul. Ja sellest lähtuvalt ka teine abipalve. Kuna meil kulub igapäevaselt kasside kliinikukuludeks palju raha, siis iga euro on annetusena teretulnud. Kui soovid aidata just konkreetseid Aste kasse, lisa selgitusse märksõnaks “Aste kassid”. MTÜ Saaremaa Lemmikloomade Turvakodu SEB Eesti Ühispank a/a 10220047924016.

Perla juba kosunud10.05  – Tema on ühes meie hoiukodus. Ilus-armas must kass, kes peale paarinädalast meie hoole all olemist kindlasti välimuselt särama lööb. Iseloomu sära märkasime aga kohe- tegemist on ülisõbraliku suhtleja kiisuga, kes juba tema peale vaadates nurru lahti lööb. Taas oli selline tõeline pärl saatuse hooleks jäetud, aitäh inimestele, kes temast meile teada andsid ja me teda aidata saime. Tõeline pärl- Perla.

 14.06 – üks Perla poegadest on hoiukodus. Üliarmas väike triibik. Tõeline oma ema poe – nurr ei vaibu hetkekski.

15.06 – teine sõbralik vennake jõudis samasse hoiukodusse. Nimeks said vennad Käpi (karvasem) ja Papu (siledam).

29.07 – Papu ja Käpi kolisid KOOS uude kodusse!

30.06 – Neljas kass Astest on jõudnud hoiukodusse (ülemises pildiseerias viimasel pildil). 28.07 – Kass on rahulik ja vaikne. Mitte piuksugi ei tee. Sellest sai nime Cisza, mis tähendab vaikust. Asub nüüd Kassikodus. Sobib kokku ka teiste kassidega.

22.08.13 Ka ülejäänud kaks kassi, kes veel Astesse jäid, on nüüdseks meie hoiukodus ja ootavad endale päris kodusid.

04.10: Perlast sai hoiukodu oma kass. Tema tervis on kehv, kopsud kahjustatud ja peab saama rohtusid. Õnneks see perenaist ei hirmutanud ja Perlal on nüüd hea soe kodu.

Ats ja Ets elavad juba mõnda aega Kassikodus koos teiste kassidega. Ats on veel arglik, elutseb võõraste inimeste tulles kõige kõrgemal riiulil teiste pelglikega koos.

Ets aga jookseb tulijtele vastu, jälgib toimetamisi lähedalt, sörgib sabas ja naudib paitamist.

11.11.13 Ets võlus ka lõpuks ära need oma inimesed ja kolis päris kodusse. Peagi läheb talle sinna seltsiks ka Ronaldo.

Perla pere kõik liikmed on kodud leidnud. Ootamas veel nendega koos elanud Ats ja Cisza!

KODUS

Lisa kommentaar